Jan 18, 2011

just sharing

kite dah bace cerita dari 3 orang sahabat iaitu nek mar, mek shu, c'su berkaitan blog kami ni..
syok2!! hehe

aku sebenarnye tak tau nak cerita ape kat post kali yang pertama kat sini..
ok, aku nak mulakan dengan kenangan kami yang terindah iaitu apabila kami mem'prank'kan si cik mox..
haa, 2 yang paling aku seronok
tapi aku terkilan gak sebab x dapat nak cari katak sebagai hadiah untuk cik mox hahahaha
jangan marah ea cik mox

kami plan awal-awal, cantek dah plan kami
kami siap pergi jogging semate-mate nak cari katak
semangat beb...hahaha

tapi mungkin tak ade rezeki kami nk berjumpa dengan katak
mungkin katak tu pun tak rela nak di jadikan bahan hadiah kami kepadanya
hahaha

aik!!!asal aku terlebih-lebih gelak ni
sebab aku suka
dalam geng-geng kami ni, hanya aku yang tak takut nak pengang katak
tu yang jadi semangat..

haaa, sape punye upcoming birhday ni..
agak-agak korang la, kite nak buat ape ek
hehe nantikan ye

salam cinta
cheda @ saidah aka mentari hati
sayang korang

4 comments:

suraiya sofia said...

c'ley..plan bg gempak ckit..biasanya dia yg plan kte...haha

'Ainun Qalbi said...

coming sooonnnn

kami ber9 said...

lorh..kata nak jd baik sem ni...

-mar_comey-

mentari hati said...

mar perasan comey hahahaha =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...