Jan 17, 2011

i'm coming

nek mar dah datang,ummi shu pom dah datang..
kali ni giliran cik su plak..hahaha..
tak tahu nak tulis apa
saja boring..banyak sangat masa terluang(esemen belambak kot)
datang ar sengeh2 kat cni



nak cter ckit pasal blog nih haa..
blog ni tercipta di atas permintaan ramai..
biasa la ramai peminat kan3...hahaha..
sebenarnya blog ni dah ada cuma 
cik su tak update je n dah terniat nak mengkuburkannya..
cik su kan dah ada blog nak tengok blog cik su klik sini..
saje je gatal2 nak buat 2 blog alih2 tak update n terabai cam tu je....

bila mereka2 semua buat permintaan
supaya dibuat 1 blog untuk kami ber9
cik su pom ambil je yg cik su punyer..opsss clap..kte smua punyer..hehehe
korang2 semua rajin2 la update blog ni ye...
kalau terkubur cm tu jer..
cik su lempang sorang2...muahahaa

sape2 cter la cm ne kte boleh jd 1 group ni..haha

medan pertempuran kami ber9..

lots of love ,
cik su@suriana







4 comments:

'Ainun Qalbi said...

a'aa kn.. mcmana lah kita bleh berGENG ni erk... dulu rasanya x pum.. hikhikhik.. tu lah dipanggil ukhwah krn ALLAH

mentari hati said...

hehe dulu kenal pn tak, tetibe jadi rapat =))

suraiya sofia said...

tau xper....pelik..tp benar...haha

kami ber9 said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...