Feb 14, 2011

AkhiRnYa Kami BeRkUmPuL b'9~

13 FEBRUARI 2011
AHAD
malam terakhir kolej terbuka Ungku Omar

ok blogger sume...
kalu korang nak tahu...
lately ni kami sgt susah utk kumpul bersama...
fhm x mksudnye d cni..
bila sume nye ade tanpa ade pengecualian..
act petang tu pun ade mkn2..
tapi kan...
ade 5 orang je manusia yg ade...
saya, kak nana, c'mox, c'da n bihah...
org yg rancang nye fatin pun xde..
pelik kan..tapi ini kenyataan...
nak wat mcmne..
masing2 ade personal life masing2 kan termasuk diri ni..
mne tahu mybe saya lak akan ade excuse ble yg lain ade...
so jgn salahkan sape2 termasuk kucing yg slalu tdo dpan tv tu..
hahaha ade kaitan??
ade aku kesah??
hehehe...
ok, dah mngarut...
kembali pada cte bila dah dpt kumpul...
mula2 kami kumpul kat khar..mase tu fatin xde..
pastu kami g kdai runcit sblah seven E sbb harga murah dr kdai dpan khar ni...
sblum tu, kami g kdai jagung yg slalu kami lepak..
tapi...
yang wat sayu ati bila kak shu ckp ade org lain bgtahu dia yang makcik jual jagung tu meninggal..
seriusly, kami terkedu...
sgt2 x sangka..
alfatihah wat arwah yg sgt2 peramah...
smoga arwah d tmptkn d tmpt org beriman...
insyaALLAH ...amiin...

pastu, g kdai beli barang..
then, g kuo (fatin tgh tgu kat bus stop)..
meramaikan org lagi d tmpt yg dah sesak tu...
perghh,...dah la panas semacam je mlm tu...
sabar je la....
then jalan2 je la...
nubhan ade taw tapi kami sume mcm x berminat nk tgk dia....
kami lebih berminat untuk bersesak ngan orang ramai..
hahahaha..
ape2 pun best la bila sume ade even x lame kan..
hope pasni kita akn wat trip keluar ye...
hope jd la...
bosan lak bila lme2 terkurang d sangkar emas khar ni...
hehehe...
ni pic kami sume mase fire drill... :)


lots of love:
mar_comey

nota kaki: rase nye ije yg rajin update dis blog..terase segan lak..hurmm....


4 comments:

kami ber9 said...

mar:; kesalahan ejaan
terkurang=terkurung
ije=kite
harap maaf.

suraiya sofia said...

hahaha...i like..nk wt cm ne blog sdiri pom jrg2 update..hehe

mentari hati said...

hahaha betul 2 c'su...blig kite sndri mls nk updte...kite bg nar updte je la

'Ainun Qalbi said...

bagus betul muhamah ni.. i like u...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...