Apr 21, 2011

paper major kami..



assalamualaikum....
di pagi hari ni..aku nak kongsi ckit..
hari ni kami semua anggota GGM akan
menempuhi exam paper major kami....
waaaaa nampaknya semua dah ready n tak sabar2 nak jawab exam kan3???
aku tahu mesti korang dah tak sabar giler...(uiks sampai giler tu)
paper pagi nih membaca dan bercerita bahasa melayu..
esok pula paper major yg ke-2 
bimbingan tingkah laku kanak2
alaaa senang je tu, jawapan dah ada
korang tanda je la..hak3...

1-A
2-B
3-C
4-D

dan seterusnya la..ulang balik je A,B,C,D 
tak kan tak boleh buat budak kecik pom bleh la...
memang sengal kan???
aku pepagi aka C'SU..tak pe la sekali sekala nak sengal kt sini..
korang semua pom dah lame tak update blog..
biasanya c'mar la yg suka mngupdate..
tapi dia buzy study tu..xper2 jangan ganggu dia...hehehe

okay la..
korang semua aku nak wish selamat maju jaya..
semoga dapat jawab exam dan peroleh result yg terbaik ya..
owh ya jngan lupa pasal date kite tu
tapi sampai sekarang aku tak tahu bila tarikh yg sebenar???
hrmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...