Mar 6, 2011

KaLau LaH~

kalau la aku sorang lelaki...
 
1. aku nak jadi laki yang gentleman..contoh kalu kes kat UPSI ni kan kna naik bus...sntiase full...so, kalu aku laki, aku nk bg ladies yang berbaju kurung duduk..sbb kesian tgk kalu bus d bawa scara x berhemah..kalu ladies yang pakai shirt je, xpe ag...

2. aku nak jadi boyfren yang setia n jujur...sbb ape??abb aku dah jumpa byk laki yang mmg ade girlfren tapi gaya mcm hampeh...mungkin niat nk b'kwn tapi bila layan girl lain tu, perghh...leh wat org pk lain..

3. aku nk jadi laki yang reti jage sensitiviti hati pompuan...contoh mcm...kalu hanya nak b'kwn, straight to da point...tak yah wat pompuan sampai terperasaan...

4. yang paling utama, aku nk jadi laki sbb aku mampu pilih sape girl aku nak...bukan utk smntara waktu, untuk yang kekal...

*bukan tak mensyukuri sbgai pompuan tapi sakit hati tgk sikap sestengah laki skrg....

nota kaki::maaf kalu ade yg trase hati....hanya pandangan smata2..:)

lots of love::
mar_comey

2 comments:

mentari hati said...

mar meluahkn perasaan...
tp mmg betul pn kn...best kalo ad y jenis mcm 2...so mar, cool...heee

suraiya sofia said...

erk...xreti nk cakap psal laki ni, huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...